Empreses

Nova botiga de lloguer de motos de Cooltra a Viena

El 2017 ha estat un any d’obertures a llocs com Madrid, Lisboa o Roma. La companyia tancarà l’any amb una facturació de 18 milions

La companyia confia que el lloguer per minuts guanyi molt de pes a curt termini

La recent obertura d’una botiga a la capital d’Àustria, Viena, culmina un any en què Cooltra, l’empresa de lloguer de motos, s’ha establert a importants capitals europees, com Madrid, Lisboa i Roma.

Disseminades per Catalunya, Espanya, Itàlia, França, Portugal, Brasil i Àustria, Cooltra disposa en aquests moments d’un centenar de botigues de lloguer, quaranta de les quals són botigues oficials, que posen a disposició de l’usuari fins a 11.000 motos, 3.000 de les quals són elèctriques, amb l’objectiu de l’empresa d’arribar al 100% en els anys a venir. Val a dir que per assolir aquest parc mòbil, la companyia ha realitzat una inversió de set milions d’euros enguany. La previsió de facturació de Cooltra per al 2017 és de 18 milions d’euros, un important salt qualitatiu respecte del 2016, quan la xifra de negoci es va situar en els 10 milions d’euros, un 80% menys. Per als anys a venir, el desig de créixer no defallirà, i Cooltra ja està meditant seriosament establir-se a capitals de referència com Londres o Berlín en l’àrea del negoci enfocat més a les empreses. L’ambició de Cooltra és assolir els

trets del negoci

Diversos tipus de mercat

Val a dir que el negoci de Cooltra és molt estacional, ja que el 70% de l’activitat es concentra entre els mesos d’abril i octubre, i això obliga a categoritzar molt bé cada mercat. Així, “a Roma, on hi ha una potent oferta molt orientada al turisme, només pots fer forat si aportes una oferta diversa”, com diu Tomàs. I també cal potenciar llocs on la moto guanya importància, fins a esdevenir un vehicle interurbà, com el cas d’Eivissa, on hi ha desplegada una flota de 1.500 motos, o les altres illes on opera Cooltra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.