Economia

economia

Cellnex rep un préstec de 100 milions a través del Pla Juncker

L’operador d’infraestructures de telecomunicacions ha rebut els diners del BEI i els destinarà a les xarxes d’Itàlia i l’Estat espanyol

L’operador d’infraestructures de telecomunicacions Cellnex ha rebut un préstec de 100 milions d’euros del Banc Europeu d’Inversions (BEI), que destinarà a la millora de la capacitat de les infraestructures de telecomunicacions mòbils tant dins de l’Estat com a Itàlia per tal de preparar-les per a la tecnologia 5G.

Segons ha informat la companyia participada per Abertis el préstec servirà per a construir noves torres de telecomunicacions i de connexions a les xarxes dels operadors mòbils per mitjà de fibra òptica i de ràdio enllaços. També permetrà desplegar emplaçaments per a telecomunicacions en entorns rurals i urbans, i ampliar la capacitat en emplaçaments existents.

Aquest acord signat entre Cellnex i el BEI compta amb el suport del Fons Europeu per a Inversions Estratègiques, que constitueix el pilar central del Pla d’Inversions per a Europa, conegut com a Pla Juncker.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.