Economia

Espelmes antimosques amb biocida autoritzat

Roura és el primer fabricant europeu que posa al mercat aquest producte

Els fabricants d’espelmes Roura acaben de posar al mercat les primeres espelmes antimosques amb biocida autoritzat pel Ministeri de Sanitat. L’empresa catalana, pionera de la península Ibèrica en el seu sector –i amb seu a Figueres–, es converteix així en el primer fabricant europeu en la producció i comercialització d’espelmes amb aquest component. “Els estudis de mercat ens indiquen que les espelmes funcionals són les més sol·licitades pels consumidors i per aquest motiu ampliem la gamma de la nostra marca”, explica el gerent de l’empresa, Miquel Roura. “El disseny i l’aroma són dos factors que sumem al producte per augmentar el seu atractiu en el mercat”, afegeix.

El laboratori d’investigació de Roura ha incorporat la substància al procés d’elaboració de les espelmes Stop Mosques, de manera que les elimina radicalment encara que conservi una olor agradable de gerani. Aquesta novetat s’afegeix a les espelmes amb insecticida, producte estel·lar de la temporada, no només pels nous dissenys en els testos de terracota i ceràmica, sinó sobretot i especialment perquè són també les úniques del mercat amb insecticida registrades pel Ministeri de Sanitat.

30.000 espelmes al dia

Segons informa l’empresa, la seva formulació conté el component actiu més eficaç per eliminar tot tipus de mosquits, incloent-hi el mosquit Tigre i el portador del virus del Zika. En aquest cas el producte es comercialitza amb perfum de gessamí. La previsió de Roura per a aquest any és créixer un 5%, gràcies, en part, a la nova societat americana Roura Candles USA, Inc., que va impulsar a principis d’any, però també a la seva presència en les fires internacionals del sector a Europa i als Estats Units. Per respondre a l’increment de vendes, la companyia ha instal·lat al centre de producció català dos nous dipòsits de cera amb una capacitat de 70.000 kg per augmentar l’estoc de matèries primeres i oferir un millor servei als clients.

La capacitat de producció actual és de 30.000 espelmes Stop Mosques en una jornada de vuit hores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.