Economia

Les obres a Fira de Girona no estaran fins a la fi d’any

Una paret taparà la nova entrada durant la Fira de Mostres i el Fòrum Gastronòmic

Les obres de Fira de Girona, que tenen com a element principal la construcció d’un nou accés per la banda de la Devesa a través d’una gran façana de vidre, no estaran enllestides com estava previst a l’octubre sinó que s’allargaran fins al final d’any. La directora de Fira de Girona, Coral·lí Cunyat, va explicar ahir –durant la presentació del Fòrum Gastronòmic– que en vista que la nova entrada no podia estar acabada per les Fires de Sant Narcís s’ha decidit que d’aquí a algunes setmanes s’aturaran les obres momentàniament i s’aixecarà una paret provisional per tapar el forat de la futura entrada tant durant la Fira de Mostres (del 27 d’octubre a l’1 de novembre) com durant el Fòrum Gastronòmic (del 18 al 20 de novembre). Així, durant aquests esdeveniments es continuarà utilitzant l’entrada habitual. La idea és reprendre després els treballs i que aquests puguin estar enllestits a la fi d’any. Si es compleix aquesta nova previsió, la primera activitat per a la qual s’utilitzaria el nou accés seria la pista de gel de Nadal. Cunyat va explicar que s’ha endarrerit per un problema tècnic i, sobretot, perquè fins que no s’ha tirat tot a terra no s’ha pogut mesurar l’espai disponible per encarregar les noves portes, que es construeixen “de forma manual”.

A més del nou accés, les obres –que van començar al juny amb un pressupost de 119.626 euros i havien de durar quatre mesos– també inclouen altres intervencions, com ara l’adaptació de les cúpules de l’edifici per a la sortida de fums.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.