Economia

Els treballadors de Cacaolat confien assolir un acord definitiu amb l’empresa la setmana vinent

La plantilla diu que la proposta de la direcció recull “l’esperit” del calendari plantejat per Inspecció de Treball

Els treballadors de Cacaolat continuen negociant amb la direcció abans de donar oficialment per desconvocada la vaga de la fàbrica de Santa Coloma de Gramenet.

Aquest dijous les dues parts s’han assegut per perfilar el nou calendari laboral d’aquest 2019 i plasmar-hi les condicions proposades per Inspecció de Treball. El comitè d’empresa ha assegurat a l’ACN que la reunió “ha anat molt bé” perquè la proposta de la direcció recull “l’esperit” del calendari plantejat pels mediadors del conflicte, però s’han emplaçat a una nova reunió per a dimarts vinent. La presidenta del comitè d’empresa, Juana Mari Lozano, s’ha mostrat optimista a tancar un acord definitiu en aquesta propera reunió. Després el traslladaran a l’assemblea de treballadors.

Lozano creu que la plantilla acceptarà majoritàriament el calendari ofert per la direcció de Cacaolat. La presidenta del comitè atribueix l’empat de l’última reunió a l’escepticisme dels treballadors, però confia que aquest cop avalaran l’acord perquè comprovaran sobre paper com s’han recuperat els horaris del 2017, tal com es reclamava amb la convocatòria de la vaga. Si dimarts hi ha entesa amb la direcció i els treballadors avalen el nou calendari, la vaga deixarà d’estar suspesa i quedarà oficialment desconvocada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.