Economia

economia

Més de 270 contractats amb La Caixa Feina Jove

L’Obra Social La Caixa ha ajudat el 2018 un total de 276 joves catalans a trobar una feina en el marc del programa La Caixa Feina Jove, cofinançat entre l’entitat i el Fons Social Europeu i en què han participat 184 empreses. El programa facilita una ajuda directa a empreses, inclosos empresaris autònoms, associacions, fundacions i altres entitats sense ànim de lucre, per a la contractació de joves desocupats d’edats compreses entre 16 i 29 anys.

En la primera convocatòria, el 65,6% dels contractes finançats a Catalunya han estat indefinits i el 34,4%, temporals. Actualment, La Caixa en té oberta una segona, els ajuts de la qual estaran disponibles fins al 15 de març del 2022 i que concedirà a un màxim de deu persones joves per entitat o empresa. Per al desenvolupament d’aquesta nova convocatòria, La Caixa gestionarà prop de 8,3 milions d’euros procedents del Fons Social Europeu, i aportarà 730.000 euros addicionals, de manera que se superaran els 9 milions d’inversió.

El president de la Fundació Bancària La Caixa, Isidre Fainé, va destacar en un comunicat que l’objectiu és que el programa sigui un “esperó” per a la contractació d’un col·lectiu “que ha patit especialment amb la crisi”, amb voluntat de “demostrar la nostra confiança en ells”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.