Economia

Economia

La Cambra de Barcelona prepara una campanya per animar a votar

La Cambra de Comerç de Barcelona prepara una campanya per incentivar el vot a les eleccions en aquesta corporació de dret públic, que tindran lloc al maig. El director gerent de la Cambra, Xavier Carbonell, ha explicat que a partir d’aquesta setmana s’habilitarà en el web de la institució una eina perquè les empreses d’aquesta demarcació puguin consultar si formen part del cens i en quina categoria empresarial podran votar, segons recull Efe.

Històricament, la participació a les eleccions és mínima, i la Cambra vol incentivar la participació. A més, Carbonell ha assegurat que llançarà una campanya per divulgar al màxim la informació relacionada amb aquest procés electoral.

En aquestes eleccions camerals poden votar un total de 423.146 electors, que corresponen a aquelles persones, físiques o jurídiques, nacionals o estrangeres, que exerceixen activitats comercials, industrials, de serveis o navilieres dins la província de Barcelona, encara que les empreses de Sabadell, Terrassa i Manresa tenen les seves pròpies cambres i faran eleccions pròpies.

Aquestes són les primeres eleccions amb vot electrònic i amb tres candidats diferents (Enric Crous, Ramon Masià i Òscar Tusquets), que hi concorren per substituir Miquel Valls a la presidència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.