Economia

La TreballemGi de Blanes facilita la contractació

Una empresa va lligar vint contractes per a la temporada d’estiu, a l’escola SAFA

La fira d’ocupació juvenil TreballemGI de Blanes de dijous va “superar les expectatives”, admet la cap de l’àrea de comerç, turisme i formació de la Cambra de Comerç de Girona, Núria Pascual. La jornada, a l’escola SAFA, va aplegar més de cinc-cents joves i va fer possible que hi hagués set-centes entrevistes entre representants de la quarantena d’empreses presents i els assistents a l’acte.

La Cambra de Comerç organitza la fira amb el suport del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), el Consell Comarcal de la Selva i set ajuntaments de la comarca, incloent-hi el de Blanes. Després de les fires a Girona i Figueres, el TreballemGI blanenc va fer possible, per exemple, que una gran cadena de Santa Susanna (Maresme) lligués vint contractes per a la temporada d’estiu. Hi va haver tastets de cuina a càrrec dels alumnes de l’institut Coll i Rodés de Lloret i l’aprenentatge de com fer un vídeo de presentació del currículum i penjar-lo a Instagram.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.