Economia

Inverteixen 3,5 milions per remodelar i ampliar l’hotel Tramuntana, a la Jonquera

L’ampliació permetrà passar de 43 habitacions a un total de 80

La remodelació suposa un canvi en l’estètica de l’edifici, situat a tocar de l’N-II

El Grup Tramuntana ha invertit 3,5 milions d’euros a remodelar i ampliar l’hotel Tramuntana de la Jonquera. Aquesta segona fase inclou un edifici independent connectat per una passarel·la i suposa passar de les 43 habitacions a un total de 80 amb 37 de noves, amb nou mobiliari i equipament. L’edifici ha guanyat en visibilitat en un punt tant de pas com la Jonquera –situat a tocar de l’N-II i de la sortida de l’AP-7–. La remodelació integral ha anat a càrrec del gabinet d’arquitectura de Figueres Vilanova Arquitectes. Amb aquesta ampliació, el Grup Tramuntana confirma la seva aposta per invertir en l’àmbit de l’hostaleria i ja disposa d’un total de 210 llits en diferents conceptes d’allotjaments.

2008

L’hotel Tramuntana va ser construït en una primera fase, l’any 2008, i tenia 43 habitacions. I onze anys després la direcció del grup ha decidit dur a terme una remodelació integral de l’hotel amb una nova construcció i apostar per una unitat estètica, segons explica l’empresa en un comunicat. Això inclou, afirma, molta visibilitat, comoditat i confort i amb un afegit: l’ús de panells de colors en trespa, on destaca el groc corporatiu de la companyia.

Segons l’empresa, el nou hotel disposa de tot el confort d’un equipament modern, amb Smart TV, wifi gratuït a totes les zones comunes i habitacions, connectors per a cotxes elèctrics, un total de 30 places de pàrquing en soterrani i 50 en superfície, a més d’un bar i terrassa. També disposa d’una sala de convencions i reunions per a 50 persones perquè s’hi puguin fer presentacions de productes, reunions de treball o formacions.

La seva ubicació a tocar de l’N-II i de la sortida de l’AP-7 el fa molt pràctic per a tots els viatgers que visiten la Jonquera per a compres, per professionals que treballen en les moltes empreses situades a la zona o fins i tot per a viatgers que necessiten descansar en els llargs trajectes europeus.

LA DATA

2008
any
en què es va construir l’hotel Tramuntana, amb un total de 43 habitacions.

LA XIFRA

80
habitacions
passa a tenir ara l’hotel, ja que n’ha fet 37 de noves.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.