Economia

Economia

Irma Clots-Figueras, premi Banc Sabadell

El jurat del XVIII Premi Fundació Banc Sabadell a la Investigació Econòmica ha reconegut la doctora Irma Clots-Figueras (1977, Vilanova i la Geltrú) com a guanyadora del premi del 2019, dotat de 30.000 euros, pel seu treball de recerca quantitativa sobre aspectes de gènere en l’economia política. És previst que el premi es lliuri el pròxim 8 d’octubre a Oviedo.

Irma Clots-Figueras és un referent en el camp de l’economia política i l’economia del desenvolupament, àmbits en els quals ha tractat una àmplia varietat de temes, com ara la participació política de les dones, la importància de l’educació dels líders polítics, els costos i beneficis de les quotes de gènere i com l’educació contribueix a modelar la identitat. El seu treball és un exemple de com les tècniques de recerca econòmica són de gran utilitat per a l’anàlisi rigorosa de qüestions de gran impacte social.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.