Economia

Colau troba en ERC un aliat per regular hotels

El govern d’Ada Colau ha trobat en el grup d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona un aliat per tirar endavant la seva política per frenar l’expansió dels hotels en zones de saturació de la ciutat. El govern i ERC van reaccionar ahir de forma idèntica a les sentències que qüestionen el pla especial dels equipaments turístics, i uns i altres es van mostrar partidaris de presentar batalla legal, en forma de recurs.

Per part de l’Ajuntament va tornar a ser la tinenta d’alcalde, Janet Sanz, que va recordar que la sentència que anul·la el pla per no tenir una memòria econòmica no és ferma i que pensen demanar un aclariment als tribunals abans de presentar un recurs de cassació. La mateixa estratègia és defensada per ERC, que ahir a través d’un comunicat va demanar dialogar amb el sector per introduir elements de seguretat jurídica en la normativa.

ERC ja va votar a favor en el mandat passat de la normativa que ara ha estat qüestionada. Ahir Janet Sanz va recordar aquest consens de les esquerres, i no va descartar tornar-lo a buscar en cas que la norma hagi de ser reajustada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.