Empreses

Saltamos Village preveu arribar als 6.000 salts el 2019

La firma Saltamos Village, de Sant Fruitós de Bages, preveu arribar als 6.000 salts en paracaigudes enguany. L’empresa, que se situa com a reforç de l’atractiu turístic de la Catalunya Central, va superar els 25.000 salts a la primavera, quan va celebrar el quart aniversari.

Saltamos Village va iniciar l’activitat a Alp, a la Cerdanya, l’any 2012, però va traslladar-se al Bages el 2015 per poder estar més a prop de l’àrea metropolitana de Barcelona. “El nostre centre d’activitat d’esbarjo és a 45 minuts de la capital catalana”, explica Robbe Biskit, responsable comercial de Saltamos Village. I hi afegeix: “Volem esdevenir el centre de paracaigudisme de referència per als turistes que visiten Barcelona.” Cal dir que la competència d’aquest indret es trobaria a Empuriabrava, que és a dues hores de Barcelona.

A part de l’activitat de lleure i recreativa, la firma bagenca també du a terme formació per obtenir el carnet de paracaigudista. Saltamos Village, que va facturar 1,8 milions d’euros el darrer exercici, fa un curset que en tres dies, unes sis o vuit hores, pot ser suficient per fer salts en paracaigudes.

Fa poc temps Turisme de Barcelona els va atorgar el distintiu de membres d’aquesta entitat turística. “Podem dir que gràcies a nosaltres venen molts grups d’amics i famílies, sobretot a la primavera i a l’estiu, a fer turisme a la Catalunya Central”, afirma Robbe Biskit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.