Empreses

Fibracat va assolir 4,4 milions el 2018 i vol duplicar enguany

L’operador de telecomunicacions català va créixer un 30% respecte de l’any 2017 i acabarà l’any amb 30.000 clients

L’operador independent de telecomunicacions Fibracat va tancar l’exercici del 2018 amb una facturació de 4,4 milions d’euros, un 30% més que l’any anterior. Amb aquest increment, Fibracat consolida el seu creixement, amb un benefici del 176% i un Ebitda de 772.000 euros, un 82%. Per al 2019, la previsió de la companyia és duplicar el negoci, i depassar d’escreix els 8 milions d’euros.

Segons ha explicat la cofundadora de la companyia, Meritxell Bautista, encara que el nostre web està només en català a dia d’avui i ens estem posicionant sobretot en el nostre territori, els serveis de telefonia mòbil estan oberts a la resta de l’Estat, on ja tenim clients, sobretot de les comunitats de Madrid i Valenciana i d’Andalusia, que han contractat online les nostres tarifes mòbils”.

Segons ha afegit, “en el darrer quadrimestre de l’any esperem passar dels 16.000 clients, només d’ofertes convergents de fibra, fix, mòbil i televisió on line als 30.000 i ser el proveïdor de telecomunicacions de les 25 grans empreses catalanes a les quatre províncies.”

Per assolir aquestes fitres, la companyia ofereix des del mes d’agost passat serveix d’Internet fibra òptica, telefonia fixa i mòbil i TV online, a les 80 poblacions catalanes amb més població, com Barcelona, Badalona, Banyoles, Blanes, Girona, L’Hospitalet de Llobregat, Lleida, Reus, Sabadell, Tarragona, Terrassa, Tortosa o la Seu d’Urgell. Dels més de 7,6 milions d’habitants que hi ha a Catalunya, la cobertura actual de Fibracat arriba a més de 5,5 milions de persones, el 73% de la població actual. Per donar aquesta cobertura, Fibracat ha previst una inversió de 18 milions d’euros, entre els anys 2017 i 2021.

El secret de Fibracat per captar clients, segons Bautista, rau en què “tenim una infraestructura pròpia, amb la qual podem oferir el preu més competitiu del mercat, un servei de més qualitat i, sobretot, seguretat, a més a més d’un tracte personalitzat amb el client i la latència d’Internet més baixa de tota Espanya.” Fibracat ofereix una connexió de 200 Mbps simètrics amb una velocitat de fins a 1.000 Mbps.

De cara a l’any vinent, Fibracat espera seguir el pla d’expansió, i passar dels 60 treballadors actuals als 100 empleats, per tal d’assolir un negoci de 20 milions d’euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.