Economia

Teisa es reforça per les línies de l’Alt Empordà

El grup absorbeix Autocars David i Manel, amb 11 treballadors i 9 vehicles

El grup gironí Teisa i l’empresa altempordanesa David i Manel formen des d’aquest passat 18 d’octubre una única estructura de transport de viatgers. Amb aquesta absorció Teisa augmenta la seva presència a les comarques gironines, integra els onze treballadors i els nou vehicles de David i Manel i consolida un grup amb més de 300 persones i una flota de 200 autobusos i autocars.

“Volem transmetre i reforçar el nostre compromís en serveis de proximitat i lligats al nostre territori fent una aposta per Figueres i per l’Alt Empordà. Unim esforços amb David i Manel, una empresa plenament consolidada a la comarca i amb experiència en el sector”, explica Àlex Gilabert, director gerent de Teisa, que hi afegeix que compten “amb tot el personal”.

El 60% de l’activitat de David i Manel –amb 25 anys d’història– se centra en línies com la que va de Figueres a Maçanet de Cabrenys (passant per Pont de Molins, les Escaules, Boadella d’Empordà, Biure i Darnius) o la que uneix Figueres fins a la Jonquera i els Límits, passant per Pont de Molins i l’outlet Gran Jonquera i amb prolongacions a Agullana i Cantallops. A més, disposa d’un bus llançadora els caps de setmana, entre Figueres i el centre penitenciari Puig de les Basses. Teisa, fundada el 1920 a Banyoles, té avui 59 línies de transport i un centenar de rutes escolars a la demarcació. El 2015 ja va incorporar la Hispano Hilarienca, amb serveis de transport escolar a les comarques de la Selva i el Gironès.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.