Empreses

Partnos by Voxel neix per a la transformació àgil de l’empresa

Voxel, el grup empresarial català líder internacional en facturació i pagaments electrònics, ha dut a terme una profunda transformació de la seva organització utilitzant metodologies àgils. Fruit d’aquest canvi, ha fundat Partnos by Voxel, una consultoria agile que vol contribuir a la transformació d’altres empreses i institucions, “perquè siguin més eficaces i, en conseqüència, més felices”, afirma Àngel Garrido, CEO del grup.

La nova firma entra a formar part de Voxel Group, al costat de DevoluIVA, Taxecure i la plataforma baVel, i es presentarà oficialment a la comunitat àgil en el context de la Conferència Agile Spain 2019, que se celebrarà a Barcelona aquest divendres i dissabte.

Partnos by Voxel, liderada per Adrian Perreau de Pinninck, “fomenta transformacions organitzatives en entorns participatius i en transformació constant, creant relacions de confiança entre els treballadors i fomentant la transparència, el compromís i l’autonomia en favor d’una millora transversal amb un únic propòsit: fer créixer organitzacions saludables”, explica Garrido.

Perreau, consultor organitzador des del 2012, està especialitzat en empreses innovadores amb un fort creixement, i ha liderat la transformació de Voxel Group els últims dos anys. En aquest procés, el grup va decidir apostar per tres grans objectius: reduir el temps de producció del producte, multiplicar per deu el volum de negoci en cinc anys i definir un model d’organització sòlid per a l’empresa. El resultat ha estat que Voxel ha aconseguit uns equips més àgils, multidisciplinaris i col·laboratius, i ha millorat en un 10% el seu ritme de producció tot i destinar el 20% del temps als processos de transformació.

Amb la incorporació de Partnos by Voxel al conjunt de firmes del grup, Voxel vol ajudar altres companyies en la línia del seu propòsit de crear teixit empresarial feliç, honest, d’alt rendiment i sa. No és casual que el grup formi part del moviment Capitalisme Conscient, cada cop més nombrós, ni que el seu president, Xavier Ginesta, ocupi des de l’agost passat el càrrec de director de la Fundació Capitalisme Conscient, el capítol de Barcelona del moviment global impulsat per Raj Sisodia i John Mackey.Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.