Empreses

Viena tanca el 2019 amb sis milions d’inversió

La cadena de restauració ha obert sis establiments al llarg de l’any

La cadena de restauració Viena tancarà l’any amb una inversió de sis milions d’euros, després d’haver obert sis establiments, que han suposat la creació de 104 nous llocs de treball a Catalunya.

Establiments Viena ha inaugurat avui un nou restaurant a a Barcelona, al carrer Còrsega, que és el quart que la cadena ha obert a Barcelona enguany. A la capital catalana, Viena ja suma tretze locals propis. Com explica Marc Siscart, president i conseller delegat d’Establiments Viena, “Barcelona és i continuarà sent la nostra gran aposta per seguir creixent de forma segura i sostinguda. Volem ser una de les marques de referència per a les persones que viuen, treballen o visiten la ciutat.”

A més dels 4 nous locals de Barcelona, enguany Viena ha inaugurat dos establiments més, a Vic i a Molins de Rei. D’aquesta manera, Viena ja suma 62 locals entre Catalunya, Andorra i el País Valencià, tots ells propis. Establiments Viena té un equip format per més de 1.700 persones, i compta amb dues fàbriques pròpies de producció de productes carnis i de pa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.