Economia

La sostenibilitat, eix de Turisme Garrotxa

El parc de la zona volcànica farà un estudi de la freqüentació en l’espai protegit

La nova junta de Turisme Garrotxa (associació d’empreses i entitats del sector, ajuntaments i el Consell Comarcal), presidida per l’alcaldessa de Sant Joan les Fonts, Maria Vidal, va explicar ahir les línies mestres de la gestió dels pròxims anys, que vindrà marcada pel foment del turisme sostenible i de qualitat i també, per anar implicant-hi, de manera transversal, els sectors social, cultural i econòmic. Entre els projectes a curt termini, el director del Parc Natural de la Zona Volcànica, Xavier Puig, va anunciar un estudi sobre la freqüentació dels espais més visitats del parc i la continuïtat de la regulació dels accessos. Va destacar, però, que el territori protegit no pateix massificació, exceptuant en dates molt puntuals.

Premi

La Generalitat ha concedit a Turisme Garrotxa el Diploma Turístic de Catalunya, en reconeixement del foment del turisme internacional, que es plasma en el catàleg Experiències Garrotxa Incomming, amb deu paquets turístics.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.