Economia

DinamiG d’Olot relaciona qui demana feina i qui n’ofereix

Organitzarà una ‘speed dating’ multisectorial

Es farà una jornada de responsables en recursos humans

L’àrea d’Ocupació de l’Agència de Desenvolupament Econòmic de la Garrotxa (DinamiG) activarà un nou format d’ocupació en xarxa on està previst realitzar un altre speed dating multisectorial, on empreses, comerços i altres organitzacions que tenen necessitat de cobrir vacants i persones en recerca de feina puguin trobar-se i donar-se a conèixer; a més, està previst realitzar tallers, espais informatius, etc.

El regidor de Promoció Econòmica, Estanis Vayreda, ha remarcat que aquesta iniciativa es du a terme per reforçar la línia que han seguit fins ara de relació amb les empreses on poder anar a presentar candidatures amb noms i cognoms i que poden encaixar amb les seves necessitats. “Si coneixem bé els perfils dels nostres usuaris i les necessitats de les empreses, es pot oferir un bon encaix tot casant oferta amb demanda per cobrir un doble objectiu”, ha afirmat.

Per això, a principis d’aquest mes, es va celebrar la primera trobada de recursos humans, en què van participar els responsables d’aquesta àrea de les principals empreses de la Garrotxa i es va pactar realitzar unes tres trobades per any i que en la pròxima es tracti l’atracció i retenció de talent.

Des de l’àrea d’ocupació de DinamiG s’han inserit 380 persones i s’han gestionat 326 ofertes, majoritàriament en el sector serveis. A través dels diferents programes subvencionats, s’han orientat 840 persones amb perfils molts diversos.

LA XIFRA

84,6%
és el percentatge
d’inserits per DinamiG durant el 2018 al sector serveis, que ha estat el que més llocs ha demanat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.