Economia

Galetes Trias introduirà noves receptes i potenciarà els productes ecològics

L’empresa de Santa Coloma ha començat a exportar al mercat de l’Amèrica Llatina i espera, durant el 2020, exportar els seus productes als països nòrdics

L’empresa Galetes Trias manté amb vista a l’any vinent la voluntat d’innovació amb la introducció de noves receptes. La directora comercial, Maria Trias, ha dit en declaracions a l’ACN que el 2020 volen “fer noves receptes buscant ingredients que substitueixin el sucre i la farina de blat i potenciant el producte ecològic”. Trias, però, matisa que “mantindran les receptes de les especialitats tradicionals”. Aquest procés es dona en un any en què l’empresa de Santa Coloma de Farners preveu tancar l’exercici econòmic facturant 3,5 milions d’euros, 7% més que l’any passat. Durant aquest darrer any, en el qual l’empresa ha celebrat el seu 111è aniversari, s’han introduït en els mercats de Mèxic i Xile. També han crescut les vendes dels productes de petit format. En l’actualitat, ja representen el 15% de la facturació de l’empresa.Trias diu que es va optar per potenciar el producte en formats més petits per “adaptar-se a les noves necessitats de famílies més petites o monoparentals”.

Entrar al mercat nòrdic

Un dels principals motius pels quals l’empresa s’ha decidit per apostar pel producte ecològic és l’èxit que tenen aquests productes entre els consumidors escandinaus, segons explica Maria Trias. En l’actualitat, el 8% de la producció de Galetes Trias s’exporta a països com el Japó, Hong Kong, França, Itàlia, l’Aràbia Saudita, Bèlgica, Alemanya, els Estats Units i Guatemala. També a Mèxic i Xile, països en els quals ha entrat recentment. Segons assegura Trias, un dels objectius de l’empresa és continuar creixent en el mercat sud-americà.

Actualment Galetes Trias té 39 treballadors, una fàbrica i un museu a Santa Coloma de Farners, on va començar la seva activitat fa 111 anys.

LA XIFRA

20.000
galetes
surten cada hora dels forns de l’empresa Galetes Trias, que en produeix 350 tones cada any.

LA FRASE

Introduirem noves gammes, però mantindrem les receptes més tradicionals
Maria Trias
directora comercial de galetes trias


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.