Economia

Frit Ravich dona 200 bicicletes a la Fundació Vicente Ferrer

Les bicicletes facilitaran als infants el desplaçament de casa a l’escola

El fabricant Frit Ravich ha entregat 200 bicicletes a infants de la Fundació Vicente Ferrer, residents a sis municipis de l’Índia, a les àrees de Gorantla, P. Dornala, Gandlapenta i Rapthadu.

L’entrega l’ha fet personalment un equip de col·laboradors de Frit Ravich que han viatjat fins als centres escolars, on han pogut conèixer en primera persona la tasca que hi du a terme la fundació.

La donació d’aquestes bicicletes significa un impuls per a la formació dels infants, ja que els permetran desplaçar-se en grup i de forma segura per anar de casa a l’escola.

Frit Ravich, empresa fabricant de patates xips, snacks i fruita seca, és una empresa familiar fundada el 1963 i dirigida des del 1997 per Judith Viader.

La Fundació Vicente Ferrer és una ONG de desenvolupament compromesa amb el procés de transformació d’una de les zones més pobres i necessitades de l’Índia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.