Empreses

Sagalés es fa forta a les Balears

La companyia de transport per autobús assoleix un nou contracte a Mallorca

La companyia vol arribar enguany als 100 milions d’euros de facturació

La companyia de transport per autobús Sagalés ha aconseguit, conjuntament amb la mallorquina Autocares Caldentey, l’adjudicació del lot 3 del servei de transport interurbà de l’illa de Mallorca per als pròxims 10 anys, prorrogable a cinc més. L’impacte del servei que s’ofereix suposa per a Sagalés, soci majoritari, i Caldentey uns ingressos de 152 milions d’euros durant els pròxims 10 anys.

Amb aquesta concessió, Sagalés consolida el seu lideratge en mobilitat a tot l’Estat, amb un increment previst de vendes per al 2020 del 10%, que situaran la facturació a la vora dels 100 milions d’euros.Aquesta darrera operació suposarà la contracció d’un mínim de 170 persones durant els pròxims mesos. El nou model de transport regular a l’illa de Mallorca renova completament el mapa de línies, a més a més de fomentar la intermodalitat entre els diferents modes de transport. “L’entrada al transport interurbà de Mallorca afiança la posició de Sagalés com a gestor de mobilitat a Espanya -assegura Ramon Sagalés, conseller delegat de Sagalés-i reafirma el nostre compromís amb una mobilitat sostenible.”

El nou servei renovarà completament la flota de 81 vehicles, dels quals 75 seran de gas natural comprimit, 4 vehicles de propulsió elèctrica i 2 seran microbusos de dièsel euro VI.

Sagalés, amb seu a Mollet del Vallès, es troba immersa en un pla d’expansió geogràfica i diversificació de negoci dins del sector de la mobilitat. Del 2015 ençà, és present a Balears, concretament a Eivissa i Mallorca, tot operant diferents línies de transport regular i escolar, a més de la gestió de l’estació d’autobusos intermodal d’Eivissa (CETIS), des del 2009.

Sagalés ha incorporat el bikesharing a la seva oferta de mobilitat. Des de l’estiu passat ha posat en marxa Ibizi, un servei de bicicleta compartida a Eivissa, i des del 2018 opera conjutament amb Nextbike, d’Alemanya, el servei públic de bicicleta elèctrica de Bilbao. A més, des del 2018 Sagalés també opera en el segment del transport sanitari a través d’Ambulancias Lafuente.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.