Economia

Premi a la trajectòria del càmping Salatà, de Roses

El càmping Salatà de Roses ha estat reconegut amb un guardó per la seva trajectòria pionera de transformació i evolució en l’àmbit digital. El premi, atorgat per CaixaBank, valora implementacions amb l’objectiu de millorar l’experiència dels clients com la modificació del seu lloc web i la incorporació d’un motor de reserves. A més, el càmping, que enguany celebrarà el seu 60è aniversari, també desenvolupa innovacions tecnològiques, com les plaques fotovoltaiques per a la producció d’aigua calenta, la telegestió de l’energia i l’aigua consumida i el control d’accés electrònic.

L’empresa també col·labora de manera activa en problemes socials com la cura del medi ambient i la inclusió al mercat laboral. A començaments de l’any 2000 la companyia va definir un model estratègic per la gestió ambiental i l’any 2003 van rebre el Distintiu de Garantia de Qualitat Ambiental. L’any 2018 van incorporar el certificat de qualitat ISO 9001. Pel que fa a la inclusió al mercat laboral, el càmping treballa amb la Fundació Altem, on contracta personal amb discapacitat intel·lectual per als serveis de jardineria.

Avui dia l’ocupació del càmping és del 65% de mitjana, una xifra que valoren de manera positiva tenint en compte que l’establiment es manté obert una mitjana de 260 dies l’any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.