Economia

Economia

L’Agència Tributària avisa ja els morosos de més d’un milió

L’Agència Tributària de Catalunya (ATC) va començar a enviar notificacions durant els mesos de novembre i desembre a aquells deutors tributaris amb deutes o sancions pendents de pagament per import superior al milió d’euros. Fonts del Departament d’Economia van explicar ahir que es tracta d’un “primer avís” perquè aquests contribuents siguin conscients que, si no regularitzen la situació, poden acabar apareixent a la primera llista de deutors tributaris elaborat per l’ATC, que es farà pública entre l’1 de maig i el 30 de juny, diu Efe

Aquesta llista inclourà els morosos amb deutes i sancions pendents de pagament fins al 31 de desembre del 2019, i estarà formada per contribuents que deuen més d’un milió d’euros per impostos que gestiona l’ATC, com ara successions, transmissions patrimonials i patrimoni, principalment. Aquests primers avisos es van fer arribar als afectats a la fi del 2019, al voltant de novembre i desembre, i després d’aquest primer avís, en el cas que la situació continuï igual, l’ATC remetrà en els pròxims mesos una notificació de caràcter oficial, que donarà a l’afectat deu dies per fer al·legacions abans de veure el seu nom publicat en aquesta llista.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.