Gran angular

Impact Hub tria Barcelona per instal·lar un espai coworking

El 22@ acollirà el que serà el 101è centre de la xarxa anglesa centrada en el desenvolupament d’emprenedoria social

Impact Hub, la xarxa internacional d’espais de coworking i impuls a l’emprenedoria, ha escollit el 22@ de Barcelona per instal·lar el que serà el seu 101è centre de coworking del món. Impact Hub Barcelona compartirà edifici amb la productora Playground i l’organització d’emprenedors socials Ashoka.

La xarxa global preveu obrir el proper març, un espai que comptarà amb 1.500 m² de superfície amb capacitat per a acollir 170 llocs de treball en despatxos i zona oberta de coworking. La seva particularitat és que està especialitzat en emprenedors socials, startups i empreses amb impacte social i organitzacions de diverses grandàries i sectors.

L’equip a càrrec d’Impact Hub Barcelona estarà dirigit per Irene Tarradellas, experta en innovació social i economia d’impacte. Fins ara, ha estat responsable de programes de suport a l’emprenedoria social des de la Fundació Ship2B a Barcelona. Tarradellas explica que la presència d’Impact Hub a Barcelona és un pas més per a completar l’ecosistema de l’economia d’impacte a la capital catalana. “Barcelona posseeix el major nombre d’autònoms i joves emprenedors del país i el nostre objectiu és donar-los l’espai apropiat per a inspirar-se, aprendre i connectar amb empreses i altres professionals per a generar comunitat i impacte positiu amb les seves idees de negoci”, assegura.

L’organització Impact Hub va néixer a Londres l’any 2005, amb l’objectiu de crear un model de coworking amb espais oberts a la innovació i a l’impuls d’idees de transformació social des de l’emprenedoria i el treball col·laboratiu.

Impact Hub ofereix espai de treball compartit per a treballar de manera col·laborativa a més de formar-se, fer networking i fomentar el talent.

La xarxa a més organitza activitats de trobada i facilita la generació de sinergies i l’aprenentatge mutu entre la comunitat de professionals de l’espai.

Impact Hub dóna, per exemple, suport a la construcció d’ecosistemes per a impulsar la col·laboració i la innovació empresarial entorn dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), a través del centenar d’espais arrelats en ciutats de tot el món que formen una xarxa global, així com a través de socis i xarxes afins.

La xarxa ha triat de nou Barcelona per què la ciutat està despuntant en el desenvolupament de l’emprenedoria social.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.