Empreses

Cuideo va assolir els 15 milions el 2019

La plataforma d’assistència a domicili va triplicar la xifra de negoci

Cuideo, la plataforma digital d’assistència a domicili, va aconseguir triplicar la seva xifra de negoci l’any 2019, tot assolint una facturació bruta de 15 milions d’euros, deu més que el 2018.

Aquesta agència online ja ha atès més de 30.000 famílies, tot oferint nombrosos serveis de cuidadors per hores, a jornada completa, de nits, interns o gestionant la contractació de la cuidadora familiar.

Actualment, la plataforma està preparant el llançament del seu servei a França. Començarà la seva implantació a París a la primavera, on treballarà al hub d’innovació del Silver Innov, impulsat per la UE. Segons diu Adrià Buzón, director general de Cuideo, “França és la segona economia de la zona euro i a nivell de normativa és molt similar a Espanya, cosa que ens permet replicar els processos de negoci que tenim aquí al mercat francès.”

Després de quatre anys a la xarxa, Cuideo s’ha posicionat al Top 20 per nombre d’usuaris entre els operadors principals d’ajut a domicili a Espanya.

Per segon any consecutiu, participa com a única startup del seu sector al Four Years From Now (4YFN), la firma paral·lela al Mobile World Congress adreçada a emprenedors, en què hi són presents 800 projectes. “Tenir una segona oportunitat és meravellós. Ja comptem amb l’experiència de l’any passat i esperem poder treure encara més benefici d’aquesta nova participació”, afirma Buzón, per a qui “la població està en un procés d’envelliment. Espanya és un dels països amb més esperança de vida junt amb Japó i Suïssa, segons dades de l’OMS. La cura de la gent gran és una prioritat a la nostra societat i les cures que necessiten sovint xoquen amb el nou estil de vida, en què conciliar carrera professional i vida familiar no és fàcil.” Així doncs, “el suport dels cuidadors professionals i especialistes que oferim a la nostra plataforma és indispensable per a moltes famílies.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.