Economia

Celebren la 14a edició dels premis G! de turisme

L’empresari hoteler Filippo Rigat, l’associació Petits Grans Hotels de Catalunya, l’associació Cuina Volcànica de la Garrotxa i el sommelier Toni Gérez, entre els premiats durant la cerimònia

L’empresari del sector hoteler Filippo Rigat i Tortorici, l’associació Petits Grans Hotels de Catalunya, l’associació Cuina Volcànica de la Garrotxa i el sommelier Toni Gérez van ser ahir els guardonats als premis G! de turisme honorífics organitzats pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona. L’acte d’entrega dels premis va reunir unes 200 persones a l’auditori de Banyoles, entre els quals, autoritats, guardonats i representants del sector turístic. A banda dels premis honorífics, els premis G! de comunicació es van concedir als treballs publicats i divulgats a la revista National Geographic Traveler, al diari i la revista digitals israelians Israel Hayom i Jewish Traveler, al programa nord-americà Bare Feet with Mickela Mallozzi i al blog de viatges Journalist on the Run. Pel que fa al premi en la categoria de recerca i investigació Yvette Barbaza, aquest s’ha concedit al projecte de recerca La cuina de l’arròs a la destinació Costa Brava. Una etnografia gastronòmica i cultural, un treball dotat amb 6.000 euros i que és obra de Sergi Yanes Torrado i Margalida Mulet Pascual.

Els premis G! de turisme de les comarques de Girona, organitzats pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, arriben a la catorzena edició i es divideixen en tres categories, en què es lliuren guardons honorífics, premis de comunicació i el premi de recerca i investigació turística.

L’empresari hoteler Filippo Rigat i Tortorici va ser reconegut amb el XIV Premi G! Josep Pujol i Aulí a la tasca professional. Amb el XIV Premi G! Xiquet Sabater al projecte empresarial per a Petits Grans Hotels de Catalunya, se’ls reconeix “l’excel·lent tasca desenvolupada per aquesta marca, que aglutina més de 90 hotels; mentre que el VIII Premi G! especial Jordi Comas i Matamala per a Cuina Volcànica de la Garrotxa reconeix el compromís amb el territori, la recuperació i la promoció d’una cuina amb identitat pròpia, i també per la recerca de noves tendències culinàries des de fa 25 anys.

Pel que fa al V Premi G! especial Juli Soler i Lobo per a Toni Gerez i Diéguez, es reconeix la seva tasca personal i professional en el sector de la restauració, entre d’altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.