Economia

Empreses

Gestió de pimes amb elBullifoundation

Un total de 10 empresaris gironins van participar la setmana passada en un curs de gestió de la restauració organitzat per CaixaBank i Thinknovate, un spin-off d’elBullifoundation. El curs La gestió de la PIME de la restauració, liderat per Ferran Adrià, pretén apropar la gestió i lideratge d’un negoci de la restauració a emprenedors que ja tenen un o més restaurants i vulguin transformar-lo, o bé a nous empresaris que vulguin obrir un restaurant. El curs, que engega en la primera edició, consta de cinc dies temàtics dedicats a diferents àrees de la gestió d’un restaurant.

CaixaBank i elBullifoundation van unir esforços el 2015 per desenvolupar projectes conjunts amb un principal eix: la innovació. La col·laboració de les dues companyies buscava una nova fórmula per aconseguir impulsar projectes innovadors i per a això es va crear CaixaBankLAB, un portal amb informació útil per als emprenedors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.