Empreses

bnc10 arriba als 25.000 clients

La fintech ha fet transaccions per cinc milions d’euros

Bnc10, l’alternativa a la banca tradicional des de la Xarxa, ja ha superat els 25.000 clients, a més a més d’arribar a la cota de cinc milions d’euros en transaccions.

La solució financera anticomissions de bnc10 acaba de tancar un acord amb Google i Apple Pay per aplicar el pagament a través de l’aplicació. Així mateix, la companyia acaba de tancar una ronda pont de finançament de més d’un milió d’euros, que li ha de permetre accelerar l’expansió i desenvolupar el producte.

Segons ha declarat el seu CEO, Albert Llorens, “estem molt satisfets de superar els 25.000 clients en només cinc mesos i estem segurs que molts més s’uniran a bnc10 aviat.” Segons afirma, “cada dia rebem nous suggeriments dels clients, que ens ajuden a millorar els nostres serveis i la seva experiència com a usuaris.”

Amb un equip de quinze persones, i una sortida al mercat en temps rècord (14 mesos), la fintech té previst facturar un milió d’euros el 2020, i superar els 100.000 clients.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.