Societat

L’empresa Decathlon donarà 40 màscares de busseig al Trueta de Girona

Cinc empreses càrnies gironines han donat 6.500 monos d’alta protecció al centre per lluitar contra el coronavirus

L’hospital Josep Trueta de Girona ha anunciat que Decathlon donarà 40 màscares de busseig integrals per tractar pacients amb coronavirus.

D’aquesta manera, l’hospital retira la crida que havia fet a través del cap de cardiologia, Ramon Brugada. “Demanem a la ciutadania que no cal que ens en portin, que es quedin a casa seguint les indicacions se les autoritats sanitàries”, assenyala el centre.

Un cop tinguin les màscares, el Trueta es posarà en contacte amb els hospitals de Madrid que les estan utilitzant per saber si realment són útils.

Es tracta d’un tipus que cobreix bona part de la cara i que l’equip de tres dimensions de l’hospital adapta perquè es el personal mèdic pugui fer-ne l’ús pertinent.

En les darreres hores, l’hospital de referència de les comarques de Girona ha rebut també el suport de cinc empreses càrnies de la demarcació que li han fet arribar 6.500 monos professionals d’alta protecció i 100.000 mascaretes per lluitar contra el coronavirus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.