Economia

Els ERTO afecten 61.135 persones a la demarcació

El nombre d’expedients s’enfila a les comarques de Girona

A les comarques de Girona s’han presentat fins ara 9.731 expedients de regulació temporal d’ocupació (ERTO) per la sotragada econòmica provocada per la crisi del coronavirus. Globalment aquests expedients afecten 61.135 persones en aquest territori.

Amb aquestes últimes dades facilitades ahir pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, la demarcació de Girona se situa en segona posició pel que fa al nombre d’expedients a Catalunya, darrere de les comarques de Barcelona, que lideren el rànquing amb 61.592 expedients i 489.507 persones afectades. A continuació, i per nombre d’expedients, se situen les demarcacions de Tarragona (6.946 expedients), Lleida (4.762) i les Terres de l’Ebre (2.084). En conjunt, s’han presentat a Catalunya 85.115 expedients, que afecten 625.356 persones. Dissabte passat Treball ja avançava que a les terres de Girona hi havia hagut un increment d’ERTO (235 més en un sol dia). El nombre de treballadors a qui s’havia suspès el contracte havia augmentat en 1.004 respecte al dia anterior.

LA XIFRA

9.731
expedients
de regulació temporal d’ocupació s’han presentat fins al dia d’avui a la demarcació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.