Empreses

Polaroo tanca una ronda d’un milió d’euros

La companyia gestiona despeses de serveis com gas, aigua o electricitat

Polaroo, empresa fundada a Barcelona que gestiona, optimitza i unifica les despeses recurrents de serveis com electricitat, gas, aigua o Internet ha tancat una nova ronda de finançament per un milió d’euros.

La rondada ha estat liderada per l’inversor Chris Bouwer, membre de l’equip fundador d’Adyen, un dels grans mitjans de pagament del món. Polaroo es disposa ara utilitzar els fons per impulsar el desenvolupament del producte, implementar noves tecnologies i incloure noves verticals a la seva proposta de valor, com operadors de telefonia i assegurances. “Aquest era el moment de reforçar la nostra estructura, els reptes per a aquest any són enormes: l’objectiu és créixer millorant la nostra oferta i serveis”, ha assegurat Marc Rovira, cofundador i CEO de Polaroo.

A més a més, aquesta injecció de capital també permetrà ampliar la plantilla, actualment de 14 empleats. En el primer trimestre d’enguany, l’empresa ha reforçat la seva estructura executiva amb incorporacions estratègiques com Jordi Creixell, ex director comercial d’Unilever a Espanya, que s’ha incorporat a l’equip per desenvolupar l’estratègia de venda i comercialització per al 2020. Rainer Schwartz, antic responsable financer de Typeform, una de les startups més exitoses d’Europa, ocupa el càrrec de director financer des del mes de gener.

Polaroo va néixer a Barcelona a finals del 2017 i ha estat premiada com a millor fintech de l’Estat pel BBVA el 2018 i per Mastercard el 2019. L’empresa va tancar la seva primera ronda d’inversió l’any passat per valor de 500.000 euros. Dídac Lee i Plug and Play, firma de Silicon Valley, en van ser alguns dels inversors principals. Enguany, l’empresa ha assolit acords estratègics que li permetran seguir creixent i impulsant el seu negoci.

En resposta a la crisi de la pandèmia del COVID-19, Polaroo ha posat a disposició de consumidors, autònoms i pimes tots els seus serveis de franc. “La crisi és, en primer lloc, sanitària i, en segon terme, econòmica. Contribuirem en tot el que puguem”, han explicat els fundadors.

Amb aquesta acció, la companyia pretén ajudar les empreses i autònoms a reduir les seves despeses recurrents, com la llum, l’aigua, el gas o Internet. A través de l’aplicació, l’empresa desenvolupa una proposta personalitzada de millora de preus, condicions i proveïdors. Polaroo gestiona tots els canvis i ofereix un pagament mensual unificat de tots els serveis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.