Empreses

Girbau compra el 100% de la seva filial xinesa

La companyia de bugaderia professional vol créixer més a Xina

Girbau Group, líder en solucions integrals de bugaderia professional, ha adquirit la totalitat del capital social de la seva joint-venture xinesa Girbau Shenguang Laundry Technology (GSLT).

Girbau Group té ara l’objectiu d’impulsar el desenvolupament futur de la companyia i reforçar la seva posició en el mercat xinès. GSLT es va constituir el 2017, fruit de la comunió d’interessos entre Girbau Group i Shenguang, fabricant xinès de maquinària per a bugaderia.L’aliança entre totes dues companyies va permetre Girbau impulsar la seva quota de mercat a la Xina i consolidar-se a la regió.

Després d’aquesta operació, el president de Shangai Shenguang Machinery Group, Qian Zhigen, ha deixat la posició com a CEO de GSLT i el seu lloc en el consell d’administració, tot passant a ser senior advisor fins el mes de juny.El director general, Jeff Liang, ha passat a ser el màxim responsble de GSLT, i reportarà de forma directa a la presidenta i CEO de Girbau Group, Mercè Girbau, i al seu director general, Serge Joris.

Fundada el 1960, Girbau és una de les principals companyies arreu del món en solucions integrals de bugaderia professional adreçades al sector industrial, comercial i vendes. Amb seu central a Vic (Osona), opera a cent països, amb setze filials a Europa, Amèrica del Nord i Llatina, Oceania i Àsia. Compta amb centres de producció a Vic, Aix-les-Bains (França) i Xangai (Xina). El grup està format per més de 1.000 treballadors i el 2019 va facturar 182,5 milions d’euros.

El considerat cinquè fabricant mundial de solucions de bugaderia industrial, ha llançat al mercat solucions d’alta tecnologia com Mobile Laundry o Girbau Sapphire, que premten la gestió de la bugaderia de manera remota.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.