Gran angular

Tres escoles de negoci de Barcelona, entre les 50 millors del món

El rànquing Executive Education 2020, elaborat pel diari Financial Times, situa tres escoles de negoci de Barcelona entre les 50 millors del món pel que fa a formació d’executius. La classificació és el resultat dels diferents anàlisis realitzats sobre els programes custom i open, els considerats programes fets a mida per a les empreses i els oberts, respectivament.

El rànquing que realitza el mitjà de comunicació valora aspectes de les escoles tan diversos com el faculty, els mètodes acadèmics, la diversitat de participants o les instal·lacions, entre altres característiques.

En el rànquing d’enguany, l’escola de negocis Iese continua la primera, posició que ha ocupat en els tres últims anys, seguida d’Esade i Eada Business School, les tres ubicades a la ciutat de Barcelona.

Eada ha aconseguit ocupar enguany la primera posició en percentatge d’alumnes internacionals. “La internacionalització dels nostres programes ha aconseguit situar-nos en un lloc molt destacat pel que fa a la diversitat dels nostres participants”, va confirmar Pau Roig, director de Relacions Corporatives d’Eada, en conèixer el rànquing del 2020.

Barcelona, situant tres dels seus centres d’excel·lència en formació d’executius entre els 50 millors del món, reafirma la seva fortalesa global com a clúster de formació directiva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.