Societat

La producció de préssec i nectarina caurà un 18,6%

La producció de préssec i nectarina a Catalunya se situarà aquest any entorn de les 413.050 tones, un 18,6% menys que l’any passat, segons les previsions d’Afrucat. El sector afronta una campanya “atípica” marcada per l’emergència sanitària amb “incertesa” pel que fa a la disponibilitat de mà d’obra i davant l’increment de costos.

Noves protestes a Barcelona per la crisi sanitària

Els Mossos van controlar ahir tres concentracions a Barcelona en suport de la sanitat pública i una contra el govern espanyol. La primera protesta en estat d’alarma va ser abans-d’ahir a Gràcia, i Irídia exigeix que és “imprescindible garantir el dret de manifestació i fer-lo compatible amb les mesures de seguretat” per les identificacions.

Reunió sense acord a Nissan entre empleats i direcció

La reunió entre la direcció de Nissan i els representants dels treballadors que es va fer ahir al Departament de Treball va acabar sense acord i els sindicats mantenen la vaga indefinida que van convocar el 4 de maig. El comitè d’empresa va criticar que no hi assistissin els màxims directius de Nissan Motor Ibérica, Genís Alonso i Gemma Nespral, i va lamentar que l’empresa no aportés “res de nou” i reiterés que no poden assegurar els volums de producció ni els llocs de treball. Els sindicats van expressar preocupació per la falta de futur industrial davant les amenaces de tancament de la fàbrica. La direcció va recordar que no es manifestarà fins al 28 de maig.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.