Política

Torra critica que Sánchez “no ha respost ni una” de les 40 propostes que li va plantejar per a la reactivació econòmica

El president destaca la urgència d’actuar al Delta després d’un nou trencament a la barra del Trabucador

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha lamentat aquest dissabte que el president espanyol, Pedro Sánchez, “no ha respost ni una” de les 40 propostes que li va plantejar fa quinze dies per a al reactivació econòmica de Catalunya. En una piulada , Torra s’ha referit específicament a una d’aquestes propostes, que l’Estat “s’aboqui a tirar endavant el Pla Delta consensuat entre tots els alcaldes”. Torra ha dit que plantejarà la qüestió diumenge a la reunió amb Sánchez i la resta de presidents autonòmics. “És urgent. El Delta és en risc”, ha afirmat, després d’un nou trencament de la barra del Trabucador.

En una atenció a mitjans divendres des del Masnou, Torra va explicar que a Catalunya li calen 15.000 milions d’euros per sortir de la crisi de la covid-19: 5.000 euros fan referència al sobrecost de la pandèmia, 5.000 haurien de venir dels fons europeus, 2.500 a través d’un augment del dèficit a l’1% i 2.500 milions autoritzant l’ús del superàvit dels ajuntaments.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.