Economia

Adrià reclama allargar els ERTO en el sector turístic

El xef ha participat en el ‘webinar’ de l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Empordà

Recomana als empresaris que se centrin en la gestió de les empreses

Ferran Adrià, ànima d’elBulliFoundation, ha protagonitzat un seminari en línia (webinar) organitzat per l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Empordà sobre “la importància de la gestió en l’educació” i ha recomanat als empresaris que se centrin en la gestió de les seves empreses i comprenguin la seva situació financera. Considera bàsic “potenciar l’ensenyament de la gestió” i que es converteixi en una de les matèries importants de l’educació. També ha demanat que les administracions no posin traves i considera bàsic l’allargament dels expedients de regulació temporal d’ocupació (ERTO) fins a final d’any perquè les empreses puguin anar endavant. “La innovació genera empreses i llocs de treball i en aquests moments la creativitat és bàsica i també ho és l’esforç i la lluita”, remarca.

Ferran Adrià va aprofitar la sessió que es va fer ahir per difondre noves idees, per compartir la seva experiència i per parlar dels canvis que s’estan produint en la manera de treballar i en el món en línia. Va recomanar l’especialització i estar atent a les oportunitats, i com una de les eines importants va fer esment de les línies impulsades des de la seva fundació per fer balanços i analitzar les situacions de les empreses.

Per la seva banda, el president de l’Associació d’Empresaris de l’Alt Empordà, Miquel Gotanegra, va recordar que Ferran Adrià “ha revolucionat el món de la gastronomia i és un artista de la cuina, un geni; a partir d’una petita empresa amb recursos limitats ha aconseguit les màximes distincions en l’àmbit mundial”. L’encarregat de moderar la sessió va ser Ignacio de Juan-Creix, business strategies, innovation and creative executive.

L’Associació d’Hostaleria ha organitzat diversos seminaris en línia, que han comptat, entre altres, amb la participació dels més prestigiosos representants de la gastronomia catalana, com Joan Roca i Ferran Adrià, per posar sobre la taula les millors idees i donar suport als associats per superar aquest moment complicat.

LA FRASE

La innovació genera empreses i llocs de treballs i en aquests moments la creativitat és bàsica
Ferran Adrià
XEF I ÀNIMA D’ELBULLIFOUNDATION


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.