Empreses

Kymatio tanca una ronda de 725.000 euros

La firma dedicada a ciberseguretat ha sumat a la ronda BStartup de Banc Sabadell i JME Ventures, en una inversió liderada per The Crowd Angel

La firma dedicada a ciberseguretat Kymatio ha tancat una ronda de finançament per 725.000 euros, amb l’entrada de BStartup de Banc Sabadell i JME Ventures.

La inversió, liderada per The Crowd Angel, ja comptava amb els suports de Wayra, el hub d’innovació oberta de Telefónica, i bussines angels com Enrico Raggini. Kymatio s’enfronta a la ciberseguretat des del vessant dels empleats d’una companyia. Val a dir que el 60% d’incidents de seguretat que s’esdevenen involucren el personal intern. A més, les organitzacions fan fronta a pèrdues milionàries en incidents, amb un cost que, en el cas de les grans corporacions, de mitjana s’eleva fins els 8 milions d’euros, 40.000 en el cas de les pimes. Hom estima que el 70% de les organitzacions ha patit un incident de ciberrisc.

Segons afirma Fernando Mateus, CEO de Kymatio, “nosaltres determinem el ciberrisc a què s’enfronten les empreses i avaluem el nivell de conscienciació de cada empleat en les principals àrees de ciberseguretat per executar mesures d’enfortiment personalitzades, potenciant el paper de primera i última línia de defensa que tenen els empleats.”

Amb aquesta ronda, kymatio pretén potenciar la comercialització i fer un desplegament efectiu del producte, capaç d’identificar, analitzar, avaluar i proporcionar tot allò necessari per tractar els riscos de seguretat de la informació dels empleats.

Segons Yolanda Pérez, directora de BStartup, “el de ciberseguretat és un camp d’importància creixent per a les empreses, i l’extensió del teletreball el farà encara més rellevant. Kymatio permet una estratègia de prevenció holística en abordar la problemàtica des del factor humà a través d’una tecnologia puntera a nivell mundial.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.