Política

política

Les converses entre el president Puigdemont i el rei Felip VI

El setmanari La República publica aquest dissabte un tast editorial del primer dels dos volums editat per Penguin Random House, que sortirà a la venda el proper 23 de juliol

De la suposada voluntat de diàleg al decebedor discurs del tres d’octubre del 2017, aquesta és l’evolució que es constata en el rei Felip VI en diferents converses mantingudes amb el president Carles Puigdemont incloses al llibre de l’eurodiputat escrit pel periodista Xevi Xirgo, director d’El Punt Avui. El setmanari La República reprodueix aquest dissabte un tast editorial del llibre, “M’explico. De la investidura a l’exili”, editat per Penguin Random House, a la venda a partir del 23 d’aquest mes. El segon volum de l’obra, “La lluita a l’exili”, es publicarà la darrera setmana d’agost. Ambdós títols estaran disponibles a totes les llibreries, així com a les plataformes digitals en català i castellà (en el segell Plaza & Janés).

Puigdemont hi exposa la seva versió del que va passar els dies previs i posteriors a l’1 d’octubre del 2017, però també els seus pensaments des que va ser investit president, el gener de 2016, fins que va haver d’anar a “l’exili” a Bèlgica. En una entrevista, que aquest diumenge també publica El Punt Avui, Xirgo explica la gènesi del llibre “que és un seguiment de Puigdemont en temps real.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.