Política

La Crida aprova dissoldre’s en la nova Junts per Catalunya

El 95,7% dels socis, favorables a convertir l’entitat en fundació del nou partit

La majoria dels socis de la Crida Nacional per la República que han participat en la consulta interna donen suport a dissoldre’s com a formació política i convertir-se en la fundació del nou partit Junts que impulsa el president Carles Puigdemont i el també líder de la Crida Jordi Sànchez. El govern de la Crida considerava ahir molt positiva la participació del 40% de les bases i els resultats de 7.694 vots (95,7%) a favor d’integrar-se al nou partit davant de 207 vots contraris. “Els resultats han estat clars i envien un missatge inequívoc a la propera assemblea general”, s’afirma en el comunicat publicat ahir per l’entitat en referència a l’assemblea del setembre que haurà de prendre la decisió vinculant.

Entretant i basant-se en el resultat de la consulta interna, la direcció de la Crida ja demanava ahir als seus socis que s’inscriguin en el congrés fundacional de Junts que començarà aquest 25 de juliol. També dissabte instava a integrar-se a Junts l’alcaldessa de Girona i diputada de JxCat, Marta Madrenas. Cridava també a fer-ho als militants del PDeCAT en un procés en què, explicava, inicialment es permetrà la doble militància però, difícilment, quan Junts sigui ja realitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.