Salut

Itàlia imposarà mesures als qui arribin d’Espanya

Les regions italianes d’Emília-Romanya (nord) i Pulla (sud) imposaran diferents mesures als qui arribin de l’Estat espanyol, Grècia i Malta per impedir possibles contagis de coronavirus. La primera té previst fer proves a tots els residents que arribin des de l’Estat espanyol, Grècia i Malta i el seu president, Stefano Bonaccini, té previst signar avui una ordenança perquè la mesura ja entri en vigor. En concret, les persones que entrin a Emília-Romanya després d’haver visitat aquests països hauran de comunicar-ho “immediatament” al departament de Sanitat Pública i els faran una prova en 24 hores. Pulla, en el “taló” de la bota italiana, imposarà un període de quarantena de catorze dies als seus residents, no als turistes, que hagin estat a l’Estat, Grècia o Malta. Segons ha afirmat el seu governador, Michele Emiliano, es manté l’obligació de registrar la seva visita en el portal de la conselleria de Sanitat a tots els qui procedeixin d’altres regions del país.

El govern italià considera la possibilitat de fer proves ràpides als arribats de l’Estat espanyol, Grècia, Malta i Croàcia, tot i que encara que no s’ha fet oficial.

Altres regions, com Campània, amb capital a Nàpols, i Sicília estudien prendre mesures similars, i el Laci, amb capital a Roma, també prepara mesures de prevenció per als qui tornin de viatges per l’estranger.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.