Salut

Salut farà també cribratges massius als barris de Collblanc i la Torra de l’Hospitalet de Llobregat

La recollida de mostres per a fer PCR començarà aquest divendres i s’adreça als residents de la zona entre 18 i 40 anys asimptomàtics

El departament de Salut comença aquest divendres un cribratge massiu per detectar possibles contagis de Covid-19 entre els veïns de 18 i 40 anys residents als barris de Collblanc i la Torrassa de l’Hospitalet de Llobregat.

El punt de recollida de mostres per fer les PCR estarà ubicat al Centre Municipal Torre Barrina (Parc de la Marquesa, carretera de Collblanc, 67, de l’Hospitalet), que estarà obert de les 9h a 19h. Les mostres es recolliran des d’aquest divendres 21 fins el dijous 27 d’agost. Es farà les proves a persones preferentment asimptomàtiques i que no s’hagin fet recentment una prova PCR.

L’objectiu de la campanya en aquests barris, com els altres cribratges massius que s’han fet arreu de Catalunya, és contribuir a trobar persones que són portadores del virus sense saber-ho i tallar les cadenes de transmissió de la malaltia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.