Empreses

Rebled Advocats integra Bellvehí Advocats i serà la referència per a l’empresa

El despatx Rebled Advocats ha integrat el bufet Bellvehí Advocats i com a resultat Rebled Bellvehí Advocats es converteix en el despatx gironí de referència per a les empreses a la demarcació de Girona. La unió de Rebled i Bellvehí Advocats forma un equip de 18 professionals i tindrà cinc seus: Girona, Calonge, Barcelona, Madrid i Perpinyà. Els dos despatxos es basaven fins ara en l’assessorament legal a les empreses, tant en l’àmbit nacional com internacional.

Amb l’acord, Rebled Bellvehí Advocats, de moment, mantindran les seves seus respectives al centre de Girona amb l’objectiu de completar a curt termini la integració física en una sola seu.

Francesc Rebled, soci director de Rebled Advocats, indica: “La integració suposa consolidar i millorar els serveis jurídics en les diferents àrees als nostres clients i reforçar encara més la professionalitat de les nostres trajectòries.” Rebled, que va crear el bufet el 1997, considera que és un moment d’agrair la fidelitat dels clients després de 23 anys i amb aquesta nova aposta valora: “Podrem estar molt més al seu costat, especialment, en aquests moments de dificultats econòmiques.”

Jordi Bellvehí, fundador de Bellvehí Advocats, manifesta: “La integració suposa guanyar estructura i múscul i augmentar les possibilitats i capacitats, a més de crear i potenciar un seguit d’oportunitats que s’obren gràcies a les sinergies existents i a una mateixa manera d’entendre i exercir la professió.”

De moment, els dos despatxos mantindran les seus respectives a Girona, concretament, a la plaça Marquès de Camps, n. 1 i al carrer Jaume I, n. 18.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.