Política

Correus intervé bales enviades a Zapatero i una amenaça a Iglesias

Cap dia sense nou sobre amb bales sobre Madrid. L’endemà que el sistema de seguretat de Correus al centre de distribució de Sant Cugat detectés una carta amb projectils que tenia Isabel Díaz Ayuso com a destinatària, ahir va ser José Luis Rodríguez Zapatero qui es va sumar a la llista de receptors amb un sobre que contenia dos cartutxos d’arma i que va poder intervenir Correus a Madrid. A cinc dies de les eleccions del 4 de maig, el debat d’idees viu eclipsat per si cal donar publicitat a l’amenaça.

Pablo Iglesias (Podem) va saber ahir que la carta intervinguda dimarts a la direcció de la Guàrdia Civil en realitat anava adreçada a ell. I no callarà: “S’imagina que algú digués a una dona víctima de violència masclista que no ho digui perquè no sigui que generi batalla de sexes o polarització?” Ayuso ho rebat: “Qui fa això busca protagonisme, si no en parlem passa inadvertit.”

“Aquí no et trobes l’«ex»”

Ayuso sorprenia relatant què és llibertat: “Quan un ve a Madrid s’ho passa bé i pot començar de zero una vida: pot canviar d’empresa i pot canviar de parella i no tornar a trobar-se-la mai més. És llibertat.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.