Economia

economia

Taurus entra al mercat de la fotovoltaica i l’autoconsum

Taurus Group ha entrat al negoci de les energies netes creant la marca Taurus Renovables i amb l’objectiu de “democratitzar i fer accessibles les instal·lacions de panells solars d’autoconsum”, segons va explicar ahir la companyia en un comunicat. L’objectiu és que unes 5.000 llars disposin de plaques fotovoltaiques el 2023 i facturar uns 35 milions d’euros en aquest període. A més, es preveu crear entre 100 i 150 llocs de treball, entre els directes i els indirectes. Segons l’empresa, el sistema representa un estalvi de fins a un 70% en la factura del subministrament elèctric i s’amortitza en un termini d’entre tres i cinc anys. Els paquets que ofereix Taurus es poden instal·lar tant en habitatges particulars com en comunitats de veïns, segons la mida i la demanda de consum. La companyia assegura que per menys de 5.000 euros es poden col·locar panells d’última generació de 3,6 kW i arribar a instal·lacions de 10 kW per uns 13.000 euros. Pel que fa a la garantia, és de 10 anys en els inversors elèctrics i de 25 en les plaques solars.

Fundada el 1962, Taurus Group és una de les principals empreses del sector del petit electrodomèstic i maquinària elèctrica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.