Economia

Pere Bech i Rafael Pous, premis Manel Xifra i Boada

Els premis Manel Xifra i Boada que se celebraran el 4 de juny a l’auditori Josep Irla de Girona reconeixeran Rafael Pous, l’ICFO i Pere Bech i recuperaran el format presencial. Els premis estan organitzats per Enginyers Gi i Comexi Group i l’any passat, que coincidia amb la quinzena edició dels guardons, es van ajornar degut a la Covid-19.

El figuerenc Pere Bech rebrà el premi a la millor trajectòria professional. És pèrit industrial elèctric de la promoció de 1962 i posteriorment va ser enginyer tècnic amb 58 anys de col·legiació. Va formar part de la junta del col·legi l’any 1976. Ha estat professor de formació professional i també ha tingut empresa pròpia.

El premi a la transmissió del coneixement tècnic i tecnològic correspon a Rafael Pous Andrés, enginyer de telecomunicacions i informàtica per la UPC, màster en enginyeria elèctrica a la Universitat de Massachusetts i doctor en enginyeria elèctrica per la Universitat de Berkeley. Ha fet recerca de sistemes d’identificació per radiofreqüència.

El premi al grup de recerca aplicada o centre tecnològic es concedeix a l’Institut de Ciències Fotòniques (ICFO), representat pel seu director, Lluís Torner.

A més, es reconeixeran els premiats del Patronat de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona al millor projecte de final de carrera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.