Política

Robles rebutja les crítiques al desplegament de l’Exèrcit a Ceuta i veu “un cert missatge d’odi”

La ministra de Defensa sosté que els soldats han tingut un “comportament humanitari i entregat”

La ministra de Defensa, Margarita Robles, ha rebutjat les crítiques al desplegament de l’Exèrcit a Ceuta i ha opinat que les persones que ho censuren tenen una “distorsió de la realitat”. “Potser són ells els que tenen un cert missatge d’odi cap a tot aquell que porti uniforme”, ha dit aquest dijous al matí en una entrevista a RNE. La ministra de Defensa ha fet referència a les crítiques de la diputada de la CUP, Mireia Vehí, i les ha considerat “lamentables”. “Podria prendre exemple dels soldats que posant en risc la seva vida estan salvant i ajudant els menors davant el Marroc, que els fa fora en les condicions en què ho ha fet”, ha dit. Robles ha afirmat que les forces armades han tingut un “comportament humanitari i entregat”.

Robles ha dit que és una “falta d’humanitat fer política amb aquests temes” i també ha criticat que Vox vulgui “patrimonialitzar” l’Exèrcit i el PP vulgui “utilitzar això per atacar el govern”.

La titular de Defensa ha assegurat que Espanya ha tingut i tindrà una “posició clara i contundent” davant del “xantatge” del Marroc. “Amb Espanya no s’hi juga”, ha advertit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.