Empreses

La logística Paack va créixer un 267% el 2020

La companyia, que va tancar amb una xifra de negoci de 57 milions d’euros, durant el mes de maig ha obert sis nous centres de distribució

L’empresa logística Paack va créixer un 267% durant el darrer any, tot tancant el 2020 amb un volum de negoci de 57 milions d’euros. A més, ha obert sis nous centres de distribució durant aquest mes de maig.

Actualment, arreu de l’Estat espanyol compta amb onze plataformes de distribució i cross-docking, a més a més d’operar pràcticament a la totalitat del territori gràcies a una xarxa de hubs de darrera milla. Amb l’expansió realitzada, Paack preveu superar durant el 2021 els 100 milions d’euros de facturació.

Les noves obertures, pel que fa a l’Estat, s’han localitzat al Vallès, a Catalunya, Llanera (Astúries) i Valladolid (Castellà i Lleó). A Anglaterra, ha ubicat tres nous centres de distribució a Manchester, Liverpool i Birmingham. Val a dir que al mercat britànic, Paack ja treballa amb gegants del comerç electrònic. Així doncs, l’empresa logística té presència a l’Estat espanyol, Anglaterra, França i Portugal, amb xarxes de hubs i centres de distribució propis.

Com explica Cristóbal Monje, expansion & suppliers director de Paack, “gràcies a l’obertura d’aquestes noves plataformes estratègiques Paack donarà un salt important quant a connectivitat dels seus centres de distribució, tot millorant així la proposta de valor als consumidors finals.”

Cal remarcar la construcció d’una nova plataforma a San Fernando de Henares (Comunitat de Madrid), dissenyada per l’equip d’enginyeria de Paack, sobre una parcel·la de més de 27.000 m2, que obrirà les seves portes aquest estiu. Amb aquesta plataforma, Paack es proposa liderar els enviaments sostenibles del comerç electrònic a Europa, ja que s’adaptarà per instal·lar més de cent punts de càrrega per al vehicle elèctric, tot permetent fer lliuraments amb vehicles elèctrics i reduir així considerablement la seva petjada de carboni. D’altra banda, Paack preveu automatitzar els seus processos de cross-docking i dispatch mitjançant la implantació de robotització.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.