Salut

Fecasarm lamenta el “tancament encobert” de l’oci nocturn i ho titlla “d’error capital”

Joaquim Boadas afirma que se senten “totalment traïts” per Salut

El secretari general de la patronal creu que la mesura abocarà molts ciutadans als carrers i a festes il·legals

El secretari general de la patronal de l’oci nocturn Fecasarm, Joaquim Boadas, ha lamentat aquest dilluns que el tancament de totes les activitats a dos quarts d’una de la matinada és “clarament un tancament encobert” del seu sector i “una mesura de cara a la galeria totalment ineficaç”.

En declaracions a l’ACN, Boadas ha assegurat que se senten “totalment traïts” pel departament de Salut, amb qui ha dit que negociaven la implantació d’un sistema de tests previs i un QR per accedir als locals d’oci nocturn. És per això que s’ha queixat que ara, “de cop i volta”, s’ha optat per un tancament horari passada la mitjanit.

A parer seu, aquesta mesura “és un error capital” i creu que el govern hauria de veure el sector de l’oci nocturn com uns “aliats estratègics” i no com “un problema”.
Pel secretari general de la patronal, les accions per les quals ha optat la Generalitat estan “lluny de ser eficaces” i pronostica que abocaran molts ciutadans al carrer, a les platges i a festes en domicilis particulars “sense cap tipus de seguretat”. I ha augurat que això farà que les dades epidemiològiques “empitjorin més”.

“No podem seguir improvisant”, ha sentenciat el secretari general de Fecasrm en declaracions a l’ACN.  “Fa 20 dies que estàvem reobrint les activitats i 20 dies després totes tancades”, ha criticat Joaquim Boadas.

També ha considerat que la mesura de tancar a dos quarts d’una de la matinada perjudicarà la restauració. “Perdre mitja hora d’activitat és mol important”, ha advertit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.