Empreses

Adevinta Spain ja supera els ingressos d’abans de la pandèmia

La propietària de Fotocasa, habitaclia, InfoJobs, coches.net, motos.net i Milanucis va obtenir al segon trimestre 48 milions d’euros en ingressos, 45% més que durant el mateix període de l’any passat

Adevinta Spain, propietària dels portals Fotocasa, habitaclia, InfoJobs, coches.net, motos.net i Milanuncios, ha registrat uns ingressos a Espanya de 48 milions d’euros i un Ebitda de 16 milions en el segon trimestre de l’any, tot assolint uns creixements del 45% i del 46%, respecte del mateix període de l’any anterior, el que vol dir que depassa els volums de negoci d’abans de la pandèmia.

Així mateix, el marge sobre ingressos ha estat del 33%, tot mantenint-se en els mateixos nivells que el segon trimestre del 2020. La companyia, que acumula uns ingressos de 92 milions d’euros al primer semestre del 2021, un 15% més que durant la primera meitat del 2020, ha vist com el negoci s’ha anat recuperant fins superar les xifres anteriors a la pandèmia.

Per a Román Campa, “els bons resultats confirmen l’impuls de la recuperació observat durant els darrers mesos. Són el reflex de l’acceleració de les tendències que estan impulsant l’economia digital i l’aparició de nous models de negoci, en un context de canvis en què els nostres usuaris i clients s’estan replantejant la seva forma d’operar i demanen solucions més eficients i digitals.”

El tancament del segon trimestre de l’any ha coincidit amb la integració d’eBay Classifieds Group a la companyia, una operació que ha creat el principal grup de classificats online del món. Ara Adevinta cobreix una població de mil milions de persones i rep al voltant de tres mil milions de visites mensuals. La transacció, que es va anunciar ara fa un any, comporta per a Adevinta assumir posicions de lideratge a setze mercats del món. A més a més, ha suposat un augment d’escala que permetrà la companyia accelerar la innovació en productes i serveis, cosa que ofereix més valor als seus usuaris i clients, i aprofitar la consolidació dins de la indústria global dels classificats en línia.

La multinacional d’origen noruec que lidera Erik Ryssdal porta més de quaranta anys de presència a l’Estat espanyol, on té les oficines centrals a Barcelona. Compta amb una plantilla de 1.100 empleats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.