Economia

L’empresari José Elías compra La Sirena

La cadena d’aliments congelats ha augmentat un 19% la seva facturació, fins als 194 milions d’euros

L’empresari i president d’Audax Renovable, José Elías, ha comprat el 100% de la cadena d’aliments congelats La Sirena a través del grup Excelsior Times al fons de capital risc OPCAPITA.

Segons ha informat la cadena, l’entrada del nou únic accionista a la companyia serà aquest mateix mes de juliol.

Elías ha operat fins ara en quatre línies de negoci -Energies Renovables, Infraestructures, Telecomunicacions i Medicina- i ara ha confirmat l’entrada en el sector de l’alimentació.

Amb aquesta operació, l’antic propietari -OPCAPITA- posa fi a al seva etapa al capdavant de l’empresa després d’obtenir, en el darrer exercici fiscal, un Ebitda de 15,6 milions d’euros, un 71% més que l’any passat, i augmentar la facturació un 19%, fins als 194 milions.

Amb Excelsior Times, La Sirena té previst continuar amb la seva d’estratègia d’expansió multicanal que li permetrà reforçar la seva presència al mercat espanyol, segons assenyala el comunicat de l’empresa d’alimentació.

Actualment, La Sirena compta amb 260 botigues arreu de l’Estat i preveu obrir-ne quinze més al llarg d’aquest any.A banda del seu canal online, també comercialitza els seus productes a través de les plataformes Amazon i Glovo i dels supermercats Eroski, entre d’altres. Pel que fa el nombre de treballadors, puja a més de 1.200.

El director general de La Sirena, Jorge Benloch, ha assegurat que l’entrada d’Excelsior Times “donarà estabilitat a llarg termini i ajudarà a consolidar” la marca en el mercat de distribució alimentària.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.